бізнес-семінар «Маркетинг та PR - потужні інструменти для досягнення успіху в бізнесі»У березні цього року у Вінниці було ухвалено міську програму «Сервіс по-вінницьки», реалізація якої допоможе підняти рівень якості обслуговування вінничан та гостей міста у магазинах, готелях, кав’ярнях та ресторанах. А самим підприємцям при цьому допомагатимуть підвищувати рівень кваліфікації їх персоналу. В рамках цієї програми сьогодні у міськраді відбувся відкритий бізнес-семінар «Маркетинг та PR - потужні інструменти для досягнення успіху в бізнесі». До участі запрошувались усі бажаючі.

Семінар проводив лектор консалтингової компанії «Visotsky Consulting» Олександр Борис. «Я допомагаю власникам компаній впроваджувати інструменти управління у бізнес для його процвітання. Сьогодні я розповідатиму про PR-маркетинг – це інструмент, який у наших компаніях здебільшого працює дуже погано. В той же час, він допомагає компаніям збільшувати свої товарообороти і процвітати. Тим більше, що у світлі нинішніх подій в Україні бізнесу дуже важко, чимало підприємців не завжди знають, як виживати у кризових умовах. А основне під час кризи – потрібно працювати, і ні в якому разі не «ховатися». Ідея перечекати кризу також неправильна, потрібно діяти. І якщо реклами у компанії раніше було небагато, то нині її потрібно підсилити в кілька разів», – переконує Олександр Борис.

Лектор вважає, що дуже часто керівники компаній не розуміються на рекламі. «Справа в тому, що для кожного бізнесу потрібна своя реклама, адже просувати фаст-фуд і консалтингову компанію – це дві зовсім різні задачі, для вирішення яких потрібні різні методи і прийоми. Загалом існують тисячі приймів, але складності виникають в тому, щоб обрати саме той, який принесе позитивний результат. На мою думку, 80 % реклами не працює, тому що вона використовується неправильно, а це – збитки для компанії», – зазначає Олександр Борис.

На семінар прийшло чимало вінницьких рестораторів, готельєрів та власників закладів торгівлі. Дізнатися, як правильно проводити рекламні кампанії, завітала й директор центру вивчення англійської мови «Flash» Олена Носулько. «Коли я почула, що у Вінниці проводиться такий бізнес-семінар, я одразу вирішила його відвідати, адже нині – це дійсно актуальна тема. На сьогодні існує багато курсів іноземних мов, тому, щоб до нас йшли люди, нам потрібно показати свої переваги, а яким чином це зробити, я й планую дізнатися на сьогоднішньому семінарі», – каже Олена Носулько.



Переглядів: 3728
Поширень: 0