Організаторами проекту «Мистецькі вихідні» є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм». «Завдяки стабільній роботі проекту за останні чотири роки, нам вдалось не лише надати поштовх розвитку креативного середовища нашого міста, сформувати творчі публічні простори та надати можливість мистецької самореалізації багатьох мешканців Вінниці, а й наповнити дозвілля Вінничан змістом та різнобарвними подіями», - зазначає директор департаменту культури Ірина Френкель.

У рамках проекту щосуботи, з 7 червня по 6 вересня, на визначених відкритих майданчиках (майдан Незалежності, у мікрорайонах Сабарів, Тяжилів, Пирогово та біля бібліотек-філій Вінницької міської централізованої бібліотечної системи) відбудуться яскраві дійства. Протягом інтеркультурного літа у Вінниці відзначатимуть День Бабусі та Дідуся, День літаків та корабликів і т.п. Найближчим часом, 30 серпня на мешканців міста чекає цікаве свято «ДЕНЬ народження Вінницького смайлика».

Окрім цього, вінничан, які бажають змінити буденне життя, запрошують звертися до Центру концертних та фестивальних програм та взяти участь у проекті «Канікули у місті». У рамках проекту відбуватимуться інтелектуальні, розважальні ігри, різноманітні майстер-класи, в тому числі з боді-арту та інших технік hands made.


Переглядів: 3322
Поширень: 0