Цьогоріч у місті буде встановлено два десятки нових зупинок зі скляними стінками, до яких вже звикли вінничани. Конструкції зупинок вироблятимуться місцевими виробниками.

«Нові зупинки будуть монтувати у всіх мікрорайонах міста на заміну старим, які вже вийшли з ладу, та у тих місцях, де їх взагалі не було. Такі зупинки будуть встановлені там, де з проханням про облаштування посадочного павільйону до міської ради зверталися мешканці того чи іншого мікрорайону», - зазначає заступник директора департаменту міського господарства та благоустрою Юрій Павлінчук.

Минулого тижня вже встановили першу з запланованих на цей рік зупинок. Вона знаходиться по вулиці Д.Нечая, а за кілька днів по цій же вулиці з’явиться ще одна. На зупинках «Молодогвардійська» та «Б.Потьомкіна» до цього були старі посадочні павільйони ще радянського зразка. Відтепер пасажири матимуть змогу очікувати громадський транспорт у більш зручних умовах.

Також в цьому році буде встановлено і біля 80 нових урн. Їх облаштують у громадських місцях, де в цьому є потреба, а також біля зупинок на заміну зруйнованих вандалами і внаслідок ДТП.



Переглядів: 4432
Поширень: 0