Інспектори ДАІ затримали на Вінниччині чотирьох водіїв автобусів, які везли пасажирів у стані алкогольного сп’яніння. Такий результат одного тижня  комплексу профілактичних заходів «Автобус-2014».

Серед затриманих – водій рейсового автобусу, який віз 20 пасажирів з Мурованих Курилівців у Вінницю. А неподалік обласного центру ДАІ зупинила автобус, в якому люди їхали на весілля. Водій викликав підозру і не даремно – у його крові виявили більше 0,4 проміле алкоголю.

У самій же Вінниці інспекторами ДПС довелось посперечатись із водієм автобуса одного з приватних підприємств, який відмовився від обстеження на алкоголь. Працівниками ДАІ складено адміністративний протокол.

Водії автобусів возять вінничан «під мухою». Лише за тиждень попались четверо

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння працівниками ДАІ складено адміністративні протоколи та вилучено посвідчення водія. За дане порушення передбачено відповідальність у вигляді штрафу до 50950 грн, або позбавлення права керування на строк до 2 років.

В цілому, в ході проведення комплексу профілактичних заходів «Автобус – 2014», працівниками Державтоінспекції Вінниччини складено майже тисячу адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху водіями автобусів та 26 на посадових осіб пасажироперевізників. Під час нагляду за дорожнім рухом задокументовано 37 випадків перевищення швидкості, 330 порушення правил перевезення пасажирів, 364 відхилення від визначеного маршруту та 4 за керування автобусом в стані алкогольного сп’яніння.



Переглядів: 3303
Поширень: 0