Ольга Мельник з Вінниці – у трійці кращих співаків національного пісенного проекту «Голос країни», фінал якого відбувся 8 червня. У вирішальному етапі вінничанка змогла пройти у друге коло завдяки результатам SMS-голосуванню.

Під час виконання пісні «Чарівна скрипка», за Ольгу проголосувало найбільше телеглядачів. Це дозволило співачці, єдиній дівчині серед фіналістів, увійти до трійки кращих. У першому колі вінничанка залишила позаду своїх конкурентів Ігоря Грохоцького, Марлена Карімова та Михайла Мирку. 

У другому колі фіналу, що відбувався у прямому ефірі на каналі «1+1», Ольга заспівала разом зі своїм наставником по телепроекту Сергієм Лазарєвим. Здавалось би бездоганний виступ із піснею «Tell me», утім, знайшов меншу підтримку при голосуванні, поступившись виконанню дуетів конкуруючих таборів – Святослава Вакарчука з Ігорем Грохоцьким та Ані Лорак з Марленом Карімовим.

У вирішальній битві зійшлися саме Ігор Грохоцький та Марлен Карімов. Під час фінального виступу Грохоцький, між іншим, колишній футболіст київського «Динамо», але покинув футбол через травму спини, був більше до вподоби глядачам, перемігши Карімова з відривом у більш як п’ятнадцять тисяч голосів.



Переглядів: 5655
Поширень: 0