У квартирі вінничанина з численними колото-різаними ранами виявлений мертвим 36-річний чоловік. Його тіло було замотане в килим та сховане у комірчині. Власника квартири міліціонери знайшли через три доби в одному з сіл Барського району. Виявилося, що він під час розпиття спиртних напоїв посварився з товаришем та вбив його.

Ввечері 4 червня до міліції зателефонувала 32-річна жінка та повідомила, що кілька днів її 24-річний брат не виходить з нею на зв\'язок. Аби з’ясувати, що трапилося з братом, вона приїхала до нього додому. Двері були замкнені, а сусіди сказали, що вже кілька днів його не бачили. На прохання жінки в присутності понятих двері квартири були відчинені. У комірчині працівники міліції виявили закривавлене тіло чоловіка. Жінка сказала, що це не її брат, а взагалі незнайома їй людина.

Як розповів начальник УКР УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько, опитавши сусідів, правоохоронці встановили, що останній раз власника квартири вони бачили кілька днів тому у компанії двох чоловіків. Померлий був одним з них. За словами свідків був складений фоторобот третього чоловіка і оперативники взялися за пошуки його та господаря квартири.

Затримали підозрюваних через три доби в одному з сіл Барського району. Чоловіки рибалили на місцевому ставку, коли до них підійшли правоохоронці. Своєї вини чоловіки не заперечували та розповіли усі обставини трагедії.

Зі слів власника квартири, того вечора вони втрьох зібралися у нього вдома випити по чарці. Слово за слово, і між ним та загиблим виникла сварка, яка переросла у бійку. У пориву люті, господар схопив зі стола ніж та почав наносити чаркувальнику удари по різним частини тулуба. Коли схаменувся - його суперник був мертвим. Аби приховати сліди злочину та уникнути покарання, господар та ще один гість загорнули бездиханне тіло у ковдру, поклали у комірчину та виїхали у Барський район.

Обидва чоловіки причетні до вбивства, чи один з них допомагав приховати злочин, наразі з’ясовує слідство.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі обидва чоловіки затримані. Їм оголошено про підозру. За таке правопорушення передбачено покарання до 15 років ув’язнення.
 



Переглядів: 3809
Поширень: 0