Працівники вінницької міліції затримали чоловіків віком 25 та 26-років, які заробляли собі на життя крадіжками автомобільної техніки та грабежами.

До Вінницького міського відділу міліції надійшли заяви від вінничан, про крадіжки речей з їхніх автівок. Невідомі викрадали навігатори, відео реєстратори, магнітоли та інші цінні речі, залишені господарями у машинах.

Провівши ряд оперативних заходів, правоохоронці затримали зловмисників. Ними виявились двоє безробітних чоловіків, які проживають в одному із сіл Вінницького району. Затримані раніше притягувались до кримінальної відповідальності.

Під час перевірки працівниками міліції з’ясувалося, що крадіжки з автівок – це не єдиний заробіток чоловіків. Вони причетні до крадіжок велосипедів, залишених господарями без належного нагляду, та пограбування вінничанки. Зловмисники вирвали з рук у жінки сумку.

Наразі затримані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка) та ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 3713
Поширень: 0