У Вінниці 11 червня близько дев’ятої години вечора по вулиці 30-річчя Перемоги водій невстановленого автомобіля збив пішохода та втік з місця пригоди.

Внаслідок аварії, 29-річний вінничанин отримав закриту черепно-мозкову травму, численні садна та був доставлена до хірургічного відділення міської клінічної лікарні.

Дві години знадобились працівникам відділення ДАІ Вінницького міськвідділу міліції, щоб розшукати водія-втікача та його автомобіль «Range rover». Допоміг їм випадковий свідок, який запам’ятав марку та колір автівки.

Крутий «Range rover» мало не покалічив пішохода на переході і втік. Водій каже, що злякався

35-річного водія та його позашляховик інспектори ДАІ знайшли біля гаражів в с. Пирогово. На автівці виявлені пошкодження, характерні для ДТП. На питання правоохоронців, чому водій тікав та не надав потерпілому допомогу, він пояснив, що злякався відповідальності.

Крутий «Range rover» мало не покалічив пішохода на переході і втік. Водій каже, що злякався

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Автомобіль на арештмайданчику.



Переглядів: 4215
Поширень: 0