У Донецькій області в районі населеного пункту Олексіївське бойовики з 2:00 до 2:40 обстріляли з 8 мінометів позиції прикордонників і військовослужбовців Збройних сил України, поранивши 31 військового. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби.

Як зазначається, вогонь вівся прицільно і коректувався спеціально навченими бойовиками.

"В епіцентрі обстрілу виявилися найбільш важливі об\'єкти табору. Зайнявши кругову оборону, прикордонники спільно з підрозділами ЗС України вступили в бій, після чого бойовики відступили", - наголошується в повідомленні. "Під час бойового протистояння поранений 31 військовослужбовець, з них 11 прикордонників. Прикордонник з пораненням середньої тяжкості і військовослужбовець ЗС України з важким пораненням було евакуйовано гелікоптером ЗС України", - повідомляє Держприкордонслужба.

Вчора перший віце-прем\'єр-міністр України Віталій Ярема заявив, що під час антитерористичної операції на сході України загинуло 125 силовиків. Він зазначив, що серед загиблих - 95 є військовослужбовцями Збройних сил, а 22 - співробітниками внутрішніх справ, Служби безпеки та прикордонної служби.



Переглядів: 6738
Поширень: 0