Наразі департаментом комунального господарства та благоустрою у місті проводяться ремонтні роботи ділянок двох вулиць – Фелікса Кона та Петра Запорожця. Через кілька днів реконструкцію вулиці Ф. Кона вже завершать, а роботи по другій вулиці – триватимуть ще протягом місяця.

Жителі вулиці Фелікса Кона згадали як виглядає асфальт

Реконструкцію вулиці Ф.Кона було розпочато ще два роки тому, і проходила вона у кілька етапів. Жителі цього мікрорайону добре пам’ятають, що до того часу ця вулиця взагалі не знала, як виглядає асфальт. Хоча тут завжди багато пішоходів і автівок, адже мікрорайон густо населений, а по вул. Ф. Кона знаходиться  дитячий садок №1. У 2012-му вулицю Фелікса Кона було заасфальтовано майже до перетину з провулком Наскрізним. А в цьому році заплановано закінчити ремонт цієї вулиці до перехрестя з Келецькою.

Жителі вулиці Фелікса Кона згадали як виглядає асфальт

«Не можу вам навіть передати, як ми раділи, коли кілька років тому було збудовано нову дорогу по вул. Шевченка. І в нас нарешті з’явилась можливість нормально спускатись до зупинки, а не по болоту, - згадує Ванда Борисівна, яка живе по провулку Наскрізному. – В тому році почали робити Медведєва, а зараз бачимо, що техніка асфальтує Фелікса Кона від нашого провулку вниз до Келецької. Теж тішимося, бо можна буде і тут нормально спускатись до транспорту і не «плавати», коли йдуть дощі».

До наступного тижня ремонтники закінчать дорогу по Фелікса Кона

Ремонтні роботи розпочато два тижні тому. За цей час вже виконано ремонт дорожнього полотна площею майже 500 м2 та облаштовано 210 м2 тротуару. Сам тротуар по не парній стороні вулиці виконано в обхід великого ясена.

До наступного тижня ремонтники закінчать дорогу по Фелікса Кона

«Було шкода зносити досить молоде та міцне дерево, стовбур його сягає майже метра у обхваті. Тому було вирішено зробити тротуар в обхід ясена. Велосипедна доріжка по цьому тротуару не передбачена, а пішоходам обійти його буде неважко», - каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою Ігор Корольчук.

Жителі вулиці Фелікса Кона згадали як виглядає асфальт

За сприятливих погодних умов ділянку вулиці від перехрестя з вул. Плеханова до Келецької  закінчать ремонтувати до наступного понеділка. Дорожникам залишилося ще заасфальтувати ділянку площею 300 м2.



Переглядів: 4819
Поширень: 0