Донька нещодавно призначеного заступника голови Обласної державної адміністрації Людмили Щербаківської - в керівництві фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Новина про це вмить стала ТОП-темою обговорень серед вінничан.

Люди обурені - знову кумівство при владі? Не минуло і півтора місяці як мама отримала владний кабінет, а слідом керівні посади дістаються і дітям. Журналісти телеканалу «Віта» провели власне розслідування, щоб вияснити, яким чином кар’єра 23-річної Діани Кес (у дівоцтві – Щербаківської) так стрімко пішла вгору.

Почути відповідь від самої Людмили Щербаківської журналістам телеканалу не вдалося – зіслалась на зайнятість. Утім, раніше заступниця губернатора так прокоментувала скандальне призначення одному з вінницьких друкованих видань:

«Якщо вони мої діти, то що, мають бомжами ходити? Діана має дві вищі освіти, першу – юридичну, другу – економічну. Пройшла співбесіду у Києві і її узяли на роботу».

Донька, хоч і іншими словами, але повторює позицію матері. Однак, питання залишаються. Подробиці розслідування дивіться у відеосюжеті:



Переглядів: 5325
Поширень: 0