У Вінниці названо імена переможців обласного конкурсу «Молода людина року», що цього року проводився вже всьоме. Вінничан, які своїм талантам, працелюбності та ініціативності змогли добитися хороших результатів, відзначили у двадцяти номінаціях. До речі, нам також приємно згадати, що у номінації конкурсу «Молодіжне визнання» команда сайту «Моя Вінниця» визнана кращим інформаційним порталом регіону.

Отже, переможцями VII обласного конкурсу «Молода людина року» стали:

«Лідер студентського самоврядування року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Мира Дмитро, голова Вінницької Молодіжної Ради. Дмитро очолює Молодіжну раду, до складу якої входять лідери студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста Вінниця. Він - керівник проектів, які реалізуються студентською молоддю, «Безпека дітей та підлітків у місті», «Літній клуб»" «Парад Дідів Морозів та Снігуроньок», «Студенти мають таланти», «Єдина країна», «Я люблю Україну». Засновник любительських чемпіонатів з віджимання серед юнаків та присідання серед дівчат.

 

«Молодий державний службовець року»

Швець Віталій, заступник іллінецького міського голови, магістр державного управління. Під керівництвом Віталія реалізовано 2 проекти з будівництва дитячих майданчиків у місті Іллінці, здійснено капітальний ремонт вуличного освітлення. За його ініціативи та безпосередньої участі створено громадську організацію «Іллінці - наше місто», що об’єднала 25 ініціативних молодих людей, які роблять, все для, того, аби місто Іллінці розвивалося та ставало комфортнішим для життя його, мешканців.

 

«Молодий працівник соціальної сфери року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Швець Вікторія, фахівець соціальної роботи Бершадського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вікторія - ще зовсім молодий фахівець, але її діяльність уже добре відчувається у селі Джулинка Бершадського району. Її приходу завжди з нетерпінням чекають діти з функціональними обмеженнями та діти-сироти, які навчаються у Джулинській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті. Особливо багато часу вона приділяє випускникам школи, які вже зовсім скоро розпочнуть самостійне життя. За її ініціативи в селі створені безкоштовний пункт обміну дитячих речей та одягу для малозабезпечених сімей, спортивний зал для дітей та молоді села.

 

«Молодий підприємець року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Носулько Олена, виконавчий директор школи англійської мови міста Вінниці. Олені як виконавчому директору школи англійської мови вдалося протягом року відкрити 3 учбових центри школи, у три рази збільшити кількість слухачів та удвічі підвищити прибуток компанії. Завдяки цьому були створені нові робочі місця. Школа стала Лауреатом X Регіонального конкурсу «Бізнес-еліта Поділля» у номінації «Якість», увійшла до групи лідерів конкурсу «Імена, яким довіряють», стала лідером у номінації «Центр вивчення іноземних мов 2013».

 

«Молодий працівник агропромислового комплексу року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Погрібний Іван, головний агроном Іллінецького державного аграрного коледжу, аспірант Інституту землеробства Національної академії аграрних наук України. Іван спроектував насадження плодово-ягідних культур на площі 92 гектари, з яких на 28-ми гектарах заклав шпалерно-карликовий яблуневий сад. Використовує інтенсивні технології із захисту насаджень та польових культур. Займається насінництвом. Впроваджує інноваційні технології з виробництва польових культур. Має практичний досвід роботи у фермерських господарствах Англії та Фінляндії.

 

«Молодий працівник сфери торгівлі, послуг та обслуговування року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Слатвінська Наталя, директор комплексу «Вагнес», селища міського типу Стрижавка Вінницького району. Наталя - лауреат конкурсу «Молода людина року — 2012» у номінації «Молодий підприємець року». Вона використовує інноваційні підходи до організації роботи на підприємстві, що дозволяє підвищувати якість сервісу та розширювати коло послуг, що надаються людям.

 

«Молодий представник робітничих професій року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Файдун В’ячеслав, електрогазозварювапьник ремонтного вагонного депо Жмеринка Південно-західної залізниці. В’ячеслав працює у найважливішому та найважчому секторі ремонтних робіт - ремонті візків та колісних пар ходової частини товарних вагонів. Щоденні норми виробітку виконує на 115 відсотків та з високою якістю. Займається громадською діяльністю — визнаний кращим волонтером місячника з благоустрою спортивних майданчиків в рамках Всеукраїнської Акції «Спорт для всіх - спільна турбота» у місті Жмеринка.

 

«Молодий юрист року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Горенюк Юлія, юрист Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Юлія займається юридичним супроводом діяльності обласного соціального гуртожитку та обласного соціального центру матері та дитини, мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, автор багатьох методичних та інформативних юридичних матеріалів.

 

«Молодий працівник року правоохоронних органів»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Нароган Вадим, лейтенант міліції, оперуповноважений відділу оперативних розробок управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області. Вадим у минулому році став ключовою особою у резонансній справі, попередивши отримання хабара у розмірі 400 тисяч гривень.

 

«Молодий рятувальник року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Бондаренко Петро, сержант цивільного – захисту, старший пожежний-рятувальник 13-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Немирів УДСНС у Вінницькій області. На рахунку сержанта служби цивільного захисту тисячі виїздів з ліквідації пожеж, аварій природного та техногенного характеру різного рівня складності. У грудні минулого року врятував рибалку, човен якого був заблокований кригою на відстані 250 метрів від берега та через малу товщину криги не міг переміщатися по поверхні криги.

 

«Молодий працівник року у галузі культури»

Стафійчук Наталя, директор Вінницької дитячої художньої школи. Вихованці Наталі здобувають призові місця в міжнародних конкурсах та фестивалях. Вона є співорганізатором міжнародного workshop «Kids Art City» (Польща, Грузія, Румунія). Нею започатковано Всеукраїнський конкурс «Мій рідний край», відкрито Школу вихідного дня. Наталя успішно реалізувала проекти «Інтерактивно-мистецьке дійство «Будуємо райдужну Європу. Будинок Хундертвассера» (Польща - Україна), «Art Garden» - міжнародна виставка Європейського плакату. Створений її вихованцями інгеркультурний батік увійшов до Книги Рекордів України.

 

«Відкриття року в області культури та мистецтва»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Пояркін Ігнатій, випускник Тульчинської дитячої музичної школи по класу баяна. Ігнатій — соліст дитячого оркестру народних інструментів «Любисток», лауреат конкурсу музично-виконавчої майстерності серед молоді та юнацтва м. Вінниця, фестивалю-конкурсу українського та польського мистецтва «Музичні зустрічі в Палаці Браницьких», м. Біла Церква, учасник всеукраїнського музичного фестивалю «День українського баяна і акордеона».

 

«Молодий науковець року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Куперштейн Леонід, кандидат технічних наук, доцент кафедри економічної кібернетики Вінницького фінансово-економічного університету, заступник завідувача кафедри економічної кібернетики по науковій та організаційній роботі. Працює над науковою темою кафедри економічної кібернетики у галузі інтелектуалізації економіки. Має більше 100 науково-методичних праць. Готує студентські команди до участі в міжнародній олімпіаді з програмування АСМ.

 

«Відкриття року в області спорту»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Коба Джойс, чемпіонка України з бігу на 200 м., 400 м., рекордсменка області з бігу на 200 м., 400 м. Чемпіонка Європейського юнацького Олімпійського відбору з бігу на 200 м. Джойс виконала норматив майстра спорту України з легкої атлетики у 14 років. У свої 16 років вона багаторазова чемпіонка України та міжнародних змагань, чемпіонка та рекордсменка Європейського юнацького Олімпійського відбору з бігу на 200 метрів.

 

«Молодий вчитель року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Ситар Оксана, вчитель інформатики навчально-виховного комплексу «Гайсинська середня загальноосвітня школа-інтернат-гімназія». Оксана - переможець районного, призер обласного конкурсу «Учитель року - 2013», призер шкільного конкурсу «Педагогічна майстерність». Вона підготувала учнів-призерів та переможців II та III етапів Всеукраїнської предметної олімпіади з математики, учнів-призерів III етапу захисту науково-дослідницьких робіт з математики Малої академії наук, учнів-призерів півфіналу Міжнародного чемпіонату з розв’язування математичних та логічних задач.

 

«Молодий журналіст року»

Сладковська Яна, головний редактор міського щотижневого інформаційного видання «Жмеринська газета». Яна вважає, що журналіст має працювати у тісному зв’язку з людьми і владою і є тим надійним містком, який дозволяє спільно вирішити будь-які проблеми громади. За її ініціативи створено сайт «Жмеринської газети» та офіційні сторінки у найпопулярніших соціальних мережах. Яна не тільки розвивається сама, а й створює умови для професійної підготовки журналістів. Крім того, Яна - активний волонтер, кореспондент Майдану, поетеса (уже видана збірка її поезій «Одкровення»), і ще гарний друг та вчитель для майбутніх журналістів, які поки що є учнями.

 

«Молодий медичний працівник року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Гріжимальський Євген, лікар-анестезіолог відділення анестезіології та інтенсивної терапії Вінницького міського клінічного пологового будинку №2. Євген першим серед лікарів міста впровадив в практику новітні методи знеболювання оперативних втручань та пологів: епідуральну анестезію та комбіновану спінально-епідуральну анестезію. У минулому році успішно захистив кандидатську дисертацію. Євген є позаштатним медичним редактором науково-практичного журналу для акушер-гінекологів «З турботою про Жінку».

 

«Лідер шкільного самоврядування року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Марущак Анна, учениця Жмеринської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1, голова Вінницької обласної громадської організації учнівського самоврядування «Союз старшокласників «Лідер». Переможниця Жмеринського міського конкурсу «Молода людина року – 2013» у номінації «Лідер шкільного самоврядування», активна учасниця молодіжного телебачення, організатор загальноміських квестів. Ініціатор проектів «Алея 110 дерев», «Затишок твого міста починається із затишку твого двору», «Подаруй малечі радість», «Добро починається з тебе», «Молодь обирає здоров’я - молодь обирає життя», «Делегати дитячих прав», «Світ очима молоді».

 

«Волонтер року»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Авдєсва Вероніка, прес-секретар молодіжної організації «Станція Вінниця ПЛАСТ» Національної скаутської організації України. Ініціатор акцій «Святий Миколай збирає подарунки», «Купальський квест», «Літня Ватра», «Вифлиємський вогонь миру», «Аукціон побачень», «Здоровий забіг», «Зробимо Україну чистою», «Дивогонка». На кошти, зібрані в ході акцій організовано 7 поїздок із подарунками дітям до шкіл-інтернатів області. Вероніка — постійна учасниця та організатор вишкільних таборів для дітей «Вперед і вгору». В ініційованій нею акції «Зробимо Україну чистою» взяли участь 10 міст та селищ області, 600 волонтерів, зібрано більше тисячі пакетів зі сміттям.

 

«Краща молодіжна ініціатива»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Рибачок Андрій, один із засновників та президент громадської організації «Туристичний клуб «Бідняжка». Туристичний клуб «Бідняжка», який очолює Андрій, налічує сотні активних учасників. Андрій та його команда реалізували безліч цікавих проектів серед яких масштабне прибирання території зони відпочинку біля Сабарівської ГЕС. Здійснено сортування 600 мішків сміття, зібраного під час проекту, на відходи та вторинну сировину. Сировину було здано на прийомний пункт, а на виручені кошти закуплено їжу для тварин у притулках. Андрій та його товариші - активні учасники збору коштів для військовослужбовців.

У номінації «Молодіжне визнання» такі переможці:

Кращий танцювальний колектив: Танцювальний колектив 3Z під керівництвом Івана Козака
Кращий хореограф: Павло Мацюк
Кращий модельєр: Світлана Теренчук
Кращий фотограф: Валентин Порохняк
Кращий гурт: Рок-гурт «Не лізь, Бо вб’є»
Кращий інформаційний портал: Інформаційний портал «Моя Вінниця»

У Вінниці назвали імена двадцяти «Молодих людей року»

Краще друковане видання: Колектив газети «РІА»
Кращий МС: Олександр Теренчук
Кращий співак: Олександр Онофрійчук



Переглядів: 10393
Поширень: 0