На горі Карачун, що біля Слов\'янська, в результаті обстрілу терористами українських позицій звалилася телевежа. Про це в Twitter уночі писали очевидці, повідомляє «Уніан». «На г.Карачун впала телевежа. Висота вежі 222 м. Троси перебиті мінами. Всі живі.», - йдеться в повідомленні.

Біля Слов’янська впала 222-метрова телевежа, а у Донецьку зранку «гаряче»

Вранці падіння телевежі було підтверджено у соцмережах фотографіями з гори Карачун.

Біля Слов’янська впала 222-метрова телевежа, а у Донецьку зранку «гаряче»

Біля Слов’янська впала 222-метрова телевежа, а у Донецьку зранку «гаряче»

Із пострілів розпочався ранок у Донецьку. За словами голови ВК «Наступ» Руслана Секели, мешканці Донецька повідомляють про запеклу стрільбу в самому центрі міста, пише «Укрінформ».

«Черги чутно в мікрорайоні Вєтка . Жителі повідомляють, що близько 4 год. ранку їх розбудили звуки автоматних черг», - йдеться у повідомленні прес-служби ВК «Наступ».

Також мешканці Сніжного, Краматорська, Горлівки повідомляють, що протягом ночі відбувалася стрілянина і зараз теж йдуть обстріли.

«Зараз у Краматорську лунають вибухи, виє сирена. Користувачі повідомляють про обстріл центра міста з боку терористів», - повідомляє комітет.

Нагадаємо, у ніч на 1 липня президент України Петро Порошенко після засідання РНБО виступив зі зверненням, в я кому повідомив про припинення одностороннього перемир’я з боку силовиків через те, що терористи не прислухалися до закликів української влади.



Переглядів: 6632
Поширень: 0