Працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків вінницької міської міліції вилучили у 32-річного чоловіка порошкоподібну речовину білого кольору схожу на амфетамін, наркотичне зілля та два пістолети з ознаками переробки.

Зловмисника міліціонери затримали на проспекті Коцюбинського поблизу зупинки громадського транспорту. Під час особистого огляду у його сумці правоохоронці виявили та вилучили два пістолети, 100 г порошкоподібної речовини схожої на амфетамін та паперовий згорток з наркотичною речовиною рослинного походження вагою 10 г.

Вилучена зброя та наркотичні речовини міліціонери направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції. Походження та мету зберігання вилученого наразі з’ясовує слідство.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст.263 КК України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї). За таке правопорушення чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.



Переглядів: 3282
Поширень: 0