Колишній готель «Савой» у неділю ввечері знову був у центрі уваги. У будівлі шукали вибухівку. Вулиці Козицького і Соборну частково перекрили, разом із міліцією та рятувальниками на місце прибули машини "швидкої" та газової служби.

У вінницькому «Савої» шукали вибухівку

Невідомий 20 липня о 18:40 подзвонив на рецепшн готелю «Вінниця», що по вулиці Соборній, і сказав, що готель «Україна» - а так досі у багатьох довідниках значиться ця будівля - заміновано і людей терміново потрібно евакуювати. Міліція та рятувальники очепили будівлю навколо, усередині якої не виявилось нікого. Увагу привернув автомобіль «Опель» з полтавськими номерами, що стояв за парканом на території будмайданчика. Машину залишили з чотирма відкритими дверима, повідомляє "Реал".

У вінницькому «Савої» шукали вибухівку

У вінницькому «Савої» шукали вибухівку

До пошуків вибухівки залучили кінологічну службу міліції із спеціально навченими службовими собаками, однак фахівцями небезпечні предмети, ні в готелі, ні на прилеглій до нього території, не були виявлені, повідомили у прес-службі УМВС у Вінницькій області.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\'єктів власності). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 3810
Поширень: 0