У ніч на 22 липня двоє вінничан загинуло у зоні антитерористичної операції на Сході України. Про це, відкриваючи позачергову сесію обласної Ради, повідомив її голова Сергій Свитко.

Загиблими є старший лейтенант Володимир Чорноус з Козятинського району та солдат Володимир Муха, який родом з міста Гайсин.

На фото: Володимир Муха

Ще двоє вінницьких військових загинули в АТО

Чорноус Володимир Михайлович народився в 1988 році в с.Панасівка Козятинського району Вінницької області. Згодом переїхав жити до с. Перемога Козятинського району Вінницької області. В 2005 році вступив до військового вищого навчального закладу. По закінченню навчання пішов на контрактну службу. Одружений. В 2013 році народився син. Разом із сім’єю проживали в с. Козятині.

Муха Володимир Олександрович народився 28.03.1994 року в Теплицькому районі, с. Кам`янка. У віці 10 років разом з родиною переїхав жити до м. Гайсин, Вінницької області. З 4 по 11 клас навчався в НВК СЗШ І-ІІІ ступенів інтернат-гімназія м. Гайсин. У 2011 році вступив до Вінницького політехнічного університету на факультет електромеханіки. Навчався сумлінно. Зарекомендував себе як відповідальна та цілеспрямована особистість. Мав велике почуття любові та патріотизму до своєї держави, з перших днів приймав активну участь у Вінницькому майдані. З травня 2014 року – волонтер штурмового батальйону «Айдар». 
 



Переглядів: 6912
Поширень: 0