Оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції «на гарячому» затримали 22-річного вінничанина, який розповсюджував психотропну речовину - амфетамін.

В ході оперативно-розшукових заходів міліціонери отримали інформацію про те, що раніше судимий чоловік, на вулицях міста та у розважальних закладах систематично розповсюджує наркотики. Близько місяця працівники міліції займались розробкою отриманих даних та задокументували злочинну діяльність молодика.

Неподалік центу міста біля одного з розважальних клубів міліціонери затримали продавця наркотичного зілля під час чергової оборудки - він продав 2 грами амфетаміну.

За даним фактом слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років.

Зловмисник, який вже відбуває умовний термін, затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину.

Вилучена наркотична речовина направлена на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.



Переглядів: 3189
Поширень: 0