У зв’язку з напруженням ситуації на сході країни та у інших регіонах держави головний міліціонер Вінниччини Олег Школьний звернувся через представників ЗМІ до мешканців області та обласного центру не втрачати пильність та бути особливо уважними в громадських місцях.

Головний міліціонер області просить вінничан не втрачати пильність та бути особливо уважними в громадських місцях

- Останнім часом на території країни почастішали випадки скоєння правопорушень з ознаками диверсійних і терористичних актів, пов’язаних з пошкодженням залізничних та автотранспортних автомагістралей, стратегічних об’єктів, силовим захопленням адміністративних будівель. Бойовики мають на меті розширити зону бойового конфлікту та дестабілізувати ситуацію в державі. Об’єктом диверсійних та терористичних дій може стати будь-який регіон, - говорить Олег Школьний. – Головне наше завдання зберегти стратегічні об’єкти, що маємо – гідроспоруди, лінії електропередач, залізничні станції тощо, а також подбати про свою безпеку та безпеку своїх рідних.

У разі виявлення підозрілих валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи в населених пунктах чужих автомобілів, підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляйте на «102».

Олег Школьний наголосив, що криміногенна ситуація на Вінниччині залишається стабільною та контрольованою правоохоронними органами. Міліція та громадськість мають робити усе можливе, щоб у нашому регіоні і надалі залишався спокій. Лише об’єднавши зусилля, ми можемо забезпечити правопорядок у своєму регіоні.

Також керівник міліції Вінниччини звернув увагу на безпеку працівників мас-медіа під час виконання ними професійних обов’язків. Наголосив, що під час роботи у місцях великого скупчення людей, вони мають вирізнятися у натовпі жилетами з написом «Преса» та беджами-посвідченнями. Такі жилети були роздані працівниками міліції громадської безпеки найбільшим регіональним редакційним колективам. Також у разі виникнення небезпеки, пов’язаної з професійною діяльністю, журналіст за допомогою може звернутися до керівника апарату УМВС, закріпленого за засобами масової інформації.



Переглядів: 3727
Поширень: 0