До кінця серпня у Вінницю надійдуть усі 30 придбаних містом нових великих автобусів «Богдан». Про це повідомив в.о. міського голови Сергій Моргунов.

За його словами, дев’ять автобусів уже прибули до Вінниці. Вони мали надійти ще на початку літа, утім виникли труднощі у заводу-виробника.

- Зараз ми отримуємо щодня по автобусу. Мали бути ще в червні, але у заводу були проблеми із постачанням комплектуючих з-за кордону. Тепер роботу налагоджено і у 20-х числах серпня усі машини будуть в нашому Муніципальному автобусному парку, - пояснює Сергій Моргунов.

Вінниця отримала перші дев’ять нових автобусів. Усі 30 будуть у серпні

Нові автобуси пофарбовані у зелений та жовтий кольори. Такі ж минулого року місто отримало в подарунок від Олійно-жирового комбінату у рамках інвестиційної угоди. Наразі поповнення обстежують і готують до випуску на маршрути. Як зазначали у мерії, їх будуть використовувати як для доповнення існуючих маршрутів, так і на нових, можливість відкриття яких розглядається.

Нові автобуси, як і тролейбуси, місто купує за гроші, узяті у 10-відсотковий кредит. В рамках угоди з Урядом, половину коштів буде відшкодовано за рахунок державного бюджету.



Переглядів: 4345
Поширень: 0