У мережі з’явилось відео аварії, у якій карета «швидкої» збила пішохода на Хмельницькому шосе, поблизу трамвайної зупинки «Палац школярів та юнацтва».

ДТП сталось увечері, 30 липня. За словами свідків, чоловік, якого збили, хоч і переходив на зелене світло, але всерівно мав пропустити швидку, яка їхала з увімкненим проблисковим сигналом та сиреною. Потерпілого доставили до лікарні. На місце аварії приїхало одразу три екіпажі ДАІ. Зібрались перехожі та кілька свідків.

"Швидка об’їжджала автомобілі, які зупинились на світлофорі. Перед нею було здається машин чотири чи п’ять. Мій знайомий переходив дорогу і машина його збила. Я стояв з іншого боку дороги і все бачив. Одразу підбіг і перевернув його, бо він втратив свідомість і почав задихатись. За словами чоловіка, вони із постраждалим працюють у похоронному бюро, що знаходиться неподалік. Повертались ввечері з роботи додому", - передає слова свідка 20minut.

Швидка, яка збила чоловіка залишилась чекати слідчого.

"У нас був виклик в район Лісопарку, - розповідає водій швидкої. – Молодий хлопець впав із моторолера і лежить без свідомості. Мало хто з водіїв пропускає швидку, потрібно якнайшвидше доїхати, бо від цього залежить життя людини".

"Приїжджаєш на виклик пробираючись між автомобілями, а люди кричать чого так довго їхали, - каже лікар швидкої допомоги. – Всі хочуть, щоб до них приїхали за дві хвилини, а дорогу ніхто з водіїв не дає".

На відеозаписі з автореєстратора, що виклав користувач YouTube Anton Dyuba, видно, як автомобіль «швидкої» збиває чоловіка на пішохідному переході:



Переглядів: 6322
Поширень: 0