Вітання міністра оборони України:

Товариші генерали і офіцери, сержанти,

курсанти і солдати, працівники Збройних Сил України!

Шановні ветерани!

Третього серпня захисники повітряних просторів Батьківщини в день свого професійного свята відзначають 10 річницю Повітряних Сил Збройних Сил України.

Повітряні Сили — єдиний вид Збройних Сил України, який у мирний час несе бойове чергування з протипові​тряної оборони і виконує бойове завдання з охорони пові​тряного кордону держави та протиповітряної оборони важливих державних об’єктів.

Найкращі якості захисників Вітчизни військовослужбовці Повітряних Сил демонструють і сьогодні, у складний для української держави час.

Назавжди закарбуються у пам’яті народу приклади мужності і героїзму військових льотчиків, які, ризикуючи власним життям, борються з терористами, забезпечують доставку гуманітарних вантажів, виконують інші надзвичайно важливі завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі і незламність духу державними нагородами, відомчими відзнаками нагороджені понад 100 військовослужбовців Повітряних Сил. Високого звання Героя України посмертно удостоєний командир транспортної авіаційної ескадрильї «Блакитна стежа» бригади транспортної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України підполковник Костянтин Вікторович Могилко.

Щиро дякую Вам, бойові побратими, за активну життєву позицію, професіоналізм і самовідданість. Переконаний, що спільними зусиллями ми повернемо мир на нашу землю і виконаємо поставлені Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України завдання з кардинального реформування Українського війська.

З нагоди 10 річниці Повітряних Сил Збройних Сил України бажаю Вам і вашим родинам міцного здоровя, щастя, добра і злагоди, звершення всіх планів і задумів, успіхів у благородній справі служіння народові заради миру і процвітання України!

Міністр оборони України

генерал-полковник В.В. ГЕЛЕТЕЙ


Переглядів: 2905
Поширень: 0