У Вінниці знову пошкоджують громадський транспорт. Учора близько десятої години вечора невідомі поцілили у трамвай, що їхав по вулиці Червоноармійській. Таку інформацію поширили у соціальних мережах. Користувачі стверджують, що стріляли з пневматичного пістолета і викладають фото розбитого скла.

На Червоноармійській невідомі розбили вікно трамваю. Очевидці стверджують, що стріляли

У міліції відповідають, що заяви про пошкодження трамваю до чергової частини поки не надходило. Частково інформацію нам підтвердили у «Вінницькій транспортній компанії».

- Трамвай рухався у напрямку центру міста, коли біля 30-ї школи пошкодили одне з вікон салону, - каже головний інженер підприємства Михайло Луценко. - Чи це справді була куля, чи якийсь інший предмет - поки сказати не можу. На щастя, у салоні пасажирів було мало і ніхто з людей не травмувався.

В цілому, пошкодження трамвайного вагона незначні – розбите одне скло. За словами Михайла Луценка, таке коштує близько 60 доларів, але будуть обходитись власними ресурсами – свого часу швейцарці, даруючи вагони, надали і запчастини до них.

У 2014 році у Вінниці декілька разів стріляли по громадському транспорту. Навесні зловмисники поцілили у лобове скло тролейбуса на вулиці Київській, стріляли у тролейбус і на вулиці Тарногродського. Із нинішніми подіями в Україні випадок на Червоноармійській у «Вінницькій транспортній компанії» не пов’язують.

«Такі випадки траплялись нерідко і у попередні роки. Пневматична зброя стала доступною багатьом, ось і «тренуються» деякі нехороші люди, а хтось просто із камінням бавиться», - резюмує Михайло Луценко.



Переглядів: 4348
Поширень: 0