Зараз „Червоний Хрест" впроваджує кілька програм. Серед них медико-соціальна підтримка малозахищених верств населення похилого віку та інвалідів, Міжнародна Чорнобильська програма, кілька програм профілактики захворювань на туберкульоз та ВІЛ/СНІД.

Подібна організація вкрай необхідна, вважає начальник управління медицини та курортів облдержадміністрації Олександр Жупанов. За його словами, допомога „Червоного Хреста" для вінницької медицини - неоціненна.

- Будь-якому управлінню завжди потрібна дієва громадська організація, яка допомагатиме, а також контролюватиме роботу управління, - зазначив Олександр Жупанов.

В Україні „Товариство Червоного Хреста" діє вже 90 років. В складі вінницької обласної організації 4 міськрайонних, 26 районних та Ладижинська міська організація Товариства. В області створено 2584 первинних осередки Червоного Хреста, налічується 290 тисяч червонохрестівців. Завдяки проведеному круглому столу та місячнику організації, червонохрестівці сподіваються розширити кількість членів своєї організації.


Переглядів: 4340
Поширень: 0