Минулого тижня на вулицях Тимощука, Примакова, неподалік школи № 11, та по вул. Острозького, біля школи №32 , у ділянках з напруженим рухом комунальники замінили «лежачі поліцейські» старого зразка на нові – виготовлені з полімер-піщаної суміші. Нові засоби примусового обмеження швидкості значно краще переносять навантаження та мають довгий період експлуатації.

У Вінниці зруйновані та асфальтні «лежачі поліцейські» старого зразка замінюють на полімер-піщані

У цьому році у Вінниці вже зроблено поточний ремонт всіх «лежачих поліцейських» міста. Наразі в місті є два види обмежувачів швидкості – з гуми, які встановлювали раніше, та з полімер-піщаного матеріалу, перший з яких було встановлено в минулому році в районі загальноосвітньої школи №19, що на Старому місті http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=492

У Вінниці зруйновані та асфальтні «лежачі поліцейські» старого зразка замінюють на полімер-піщані

«Обмежувачі швидкості з полімер-піщаного матеріалу чудово себе показали з часу їх встановлення. Вони краще переносять навантаження та мають довший період експлуатації. Виробляє конструкції вінницьке підприємство, а їх вартість майже вдвічі дешевша від вартості обмежувачів швидкості, які облаштовувалися у попередні роки», – розповідає начальник відділу по ремонту об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Леонід Демченко.

У Вінниці зруйновані та асфальтні «лежачі поліцейські» старого зразка замінюють на полімер-піщані

Тому в цьому році вже зроблено заміну 14 «лежачих поліцейських» старого зразка, які частково зруйнувалися або були асфальтовими, на нові – полімер-піщані. Серед них, обмежувачі швидкості по вулицях Тимощука, Примакова, Островського – у ділянках, де діти прямують до школи № 11 та № 32, по вул. М. Кошки, біля ЗОШ № 16, вулицях Константиновича, Стаханівській (ЗОШ № 11), пров. Ботанічному, вулиці Г. Успенського, Червоноармійській (ЗОШ № 30), Кв’ятека (ЗОШ № 34) та вул. Л. Ратушної. За словами Леоніда Демченка, полімер-піщані обмежувачі швидкості будуть облаштовуватися і надалі в місцях, де буде у цьому потреба.



Переглядів: 4200
Поширень: 0