Запрошуємо усіх жителів та гостей міста, усіх небайдужих спільно з сім’ями, друзями долучитися до патріотичного флеш-мобу «Заспівай гімн України у серці міста!».

24 серпня, у рамках святкування Дня Незалежності України на Майдані Незалежності у самому центрі нашого міста відбудеться 3-й фестиваль сучасного українського мистецтва «Подільська пектораль». Усіх вітатимуть кращі колективи сучасного українського простору: академічний ансамбль пісні і танцю Вінницької обласної філармонії «Поділля»; академічний камерний хор «Вінниця»; концертна програма від заслуженого діяча естрадного мистецтва Юрія Грицюка та дуету «Сузір’я»; міський естрадно-духовий оркестр «ВінБенд»; концертна програма заслуженого артиста України Станіслава Городинського «Українцям».

А о 21.50 на майдані Незалежності усі бажаючі мають змогу взяти участь у флеш-мобі, що має на меті об’єднання навколо ідеї миру, добра та позитивних змін.  Приходь, ввімкни телефон одночасно з усіма присутніми та заспівай разом з нами Гімн України! Підтримай патріотичний дух нашого міста!!

Довідки за телефоном 595053


Переглядів: 2976
Поширень: 0