Керувати Вінницьким обласним центром медико-соціальної експертизи призначено Валентина Фіщука. Розпорядження про його призначення на посаду виконуючого обов`язки головного лікаря МСЕК підписав голова облради Сергій Свитко.

"Голова обласної Ради Сергій Свитко підписав розпорядження, у відповідності до якого Валентина Фіщука призначено виконуючим обов’язки головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи", - повідомляє прес-служба облради.

Це призначення в облраді пояснюють тим, що наприкінці травня дві постійні депутатські комісії та на початку червня цього року президія облради за підсумками громадського обговорення "підтримали і рекомендували очільнику обласної Ради Сергію Свитку призначити на посаду головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи Валентина Фіщука".

Раніше Свитко не міг підписати розпорядження про призначення Валентина Фіщука на посаду головного лікаря, оскільки колишній керівник цього закладу Віктор Власюк оскаржував у суді рішення керівництва обласної Ради щодо його звільнення у зв’язку із закінченням контракту.

19 серпня Апеляційний суд Вінницької області задовольнив скаргу Вінницької обласної ради та скасував рішення Вінницького міського суду, згідно якої Віктора Власюка було поновлено на посаді головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи.

Валентин Фіщук до березня 2012 року очолював Вінницьку міську станцію швидкої медичної допомоги.



Переглядів: 4638
Поширень: 0