1 вересня загальноосвітні школи області прийняли на навчання 724 учні з числа переселенців зі східних регіонів України. Про це під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону повідомив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник.

«Ще кілька днів тому кількість дітей переселенців, які планували навчатися у вінницьких школах, становила 373 учні. Та враховуючи, що держава відкрила фінансування для офіційно зареєстрованих переселенців, а чимало людей, які сподівалися повернутися до власних домівок, у зв’язку з останніми подіями не змогли цього зробити, чисельність школярів зі Сходу України у школах області зросла на сьогодні до 724-х», - зауважив Анатолій Олійник.

Голова облдержадміністрації також відзначив, що цьогоріч у навчальних закладах Вінниччини здобуватимуть освіту і 75 школярів з Криму. Серед них - і 12 кримчан, сім’ї яких проживають у селі Нова Гребля Калинівського району, - відтепер ці учні навчатимуться у місцевій загальноосвітній школі.



Переглядів: 3211
Поширень: 0