Вчора ТЦ «Магігранд» спільно з БФ «Подільська громада» та Товариством «Центр муніципальних систем управління» передав до Вінницького військово-медичного клінічного центру Центрального регіону автомобіль швидкої допомоги. Звідти його доправлять вінницьким медикам до військово-польового госпіталю у зону АТО. Разом з авто ТЦ передав для наших бійців медикаменти та продукти харчування.

ТЦ «Магігранд» передав автомобіль швидкої допомоги для наших військових у зону АТО2 вересня ТЦ «Магігранд» спільно з БФ «Подільська громада» та Товариством «Центр муніципальних систем управління» передав автомобіль швидкої допомоги до Вінницького військово-медичного клінічного центру Центрального регіону для його подальшої відправки в зону АТО. «Це була ініціатива ТЦ «Магігранд», адже ми знаємо, що у зоні АТО є постійна потреба в машинах швидкої допомоги, тому що вони знищуються ворогом. Отож, ми придбали автомобіль, який раніше був у використанні, провели його капітальний ремонт, пофарбували та укомплектували всім необхідним. Взагалі, це досить витривалий автомобіль, та й ремонтувати його не складно, що важливо в умовах надання медичної допомоги в зоні АТО», – розповідає директор ТЦ «Магігранд» Тетяна Нурієва.

Разом з автомобілем швидкої допомоги військовим також передали медикаменти, які необхідні при наданні першої медичної допомоги, а саме: знеболюючі препарати та препарати, щоб зупинити кров, перев’язочний матеріал тощо. Крім того, для бійців зібрано близько тони продуктів харчування: консерви, картоплю, чай, каву, сухарі тощо.

Нагадаємо, ТЦ «Магагранд» вже не вперше надає гуманітарну допомогу нашим військовим, які воюють в зоні АТО.



Переглядів: 4213
Поширень: 0