Четверо людей опинились на лікарняних ліжках внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які стались на дорогах Вінниччини 7 вересня.

У Літинському районі близько 12.00 години на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам’янка між селами Малинівка та Садове, водій автомобіля «Volkswagen Golf» здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Chery».

Шестеро людей постраждали у ДТП на Вінниччині за одну добу

В результаті автопригоди до лікарні потрапили водій та 52-річна пасажирка легковика, 54-річний чоловік та 4-річний хлопчик – пасажири «Volkswagen».

Шестеро людей постраждали у ДТП на Вінниччині за одну добу

До Погребищенської районної лікарні потрапив 20-річний водій автомобіля «ВАЗ-2108», який не впоравшись з керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом, внаслідок чого і отримав тілесні ушкодження.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 1629
Поширень: 0