23-річного вінничанина затримали працівники Державтоінспекції на вулиці Пирогова, коли він на автомобілі «Skoda Fabia», викраденому у товариша, скоїв зіткнення з «Мерседесом» та деревом.

8 серпня близько першої години ночі до вінницької міліції зателефонував 24-річний вінничанин та повідомив, що біля одного з розважальних закладів міста малознайомий чоловік, з яким вони познайомилися у компанії друзів, викрав його автомобіль «Skoda Fabia».

Вже через годину патрульним екіпажем інспекторів ДАІ на вулиці Пирогова автокрадій був затриманий. Ним виявився 23-річний вінничанин. Молодий чоловік, знаходячись у компанії товаришів, вживши алкогольних напоїв, вирішив покататися на автівці одного з присутніх. Потай він викрав у нього ключі та поїхав у невідомому напрямку. Подорож на чужому авто скінчилась скоєнням ДТП. Нетверезий водій допустив зіткнення з «Мерседесом», від удару з яким в’їхав у дерево.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За скоєння такого правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.



Переглядів: 3967
Поширень: 0