Сьогодні завершуються основні роботи по капітальному ремонту тротуару на вулиці Театральній. За умови сприятливої погоди вже наступного тижня комунальники планують завершити капітальний ремонт й тротуару по вулиці Поліни Осипенко. Також тривають роботи з асфальтування тротуарів по вулиці Данила Нечая.

Сьогодні комунальники завершують капітальний ремонт тротуару на вулиці Театральній

У Вінниці з кожним роком збільшується площа відремонтованих тротуарів. В цьому році комунальники вже заасфальтували ділянки тротуарів на вулицях Козицького, Артинова, Грушевського, Литвиненка, тротуар в районі Центрального мосту. Крім того, по вулиці Козицького, від вежі до вулиці Першотравневої, заасфальтовано більше тисячі квадратних метрів тротуару й більше двох тисяч м2 тротуару по вулиці Грушевського.

У перші дні вересня дорожники продовжили роботи по капремонту тротуару по вулиці Поліни Осипенко (частково вони були виконані минулої осені, коли було проведено асфальтування близько 240 м2 тротуару). Якщо не підведе погода, ремонт буде завершено вже на наступному тижні – йдеться про близько 270 м2 на ділянці від вулиці Соборної до Володарського.

Сьогодні комунальники завершують капітальний ремонт тротуару на вулиці Театральній

Також ще в минулому році розпочався капітальний ремонт тротуару й по вулиці Театральній. Тоді було зроблено близько 380 м2. Роботи продовжилися 29 серпня цього року, і сьогодні вони вже закінчуються. Всього у 2014 році по вулиці Театральній заасфальтовано майже 850 м2 тротуару на ділянці від вулиці Соборної до Льва Толстого. Загальна площа асфальтування за 2013-2014 роки – близько 1230 м2.

26 серпня дорожні служби приступили і до ремонту тротуару по вулиці Данила Нечая. Наразі вже заасфальтована ділянка тротуару біля школи №22 (Данила Нечая, 21). Роботи зараз тривають, у планах – заасфальтувати ділянку від цієї школи до зупинки «Цегельний завод», а також зробити ремонт тротуару по інший бік вулиці – від вул. Декабристів до вул. Енгельса.

Сьогодні комунальники завершують капітальний ремонт тротуару на вулиці Театральній

Також у цьому році в період з 21 серпня до 1 вересня було проведено капітальний ремонт тротуару біля школи №19 (Северина Наливайка, 17), де нещодавно побудували ігровий мультикомплекс для дітей.



Переглядів: 4425
Поширень: 0