Напередодні Дня фізичної культури і спорту у залі засідань міської ради привітали кращих спортсменів Вінниці, тренерів, ветеранів фізичної культури і спорту, представників шкіл, які показали гарні результати на спартакіадах тощо. Вони отримали грамоти, кубки, подяки та грошові премії.

У міській раді привітали спортсменів напередодні їх професійного свята

Сьогодні у міській спортсменів з їхнім професійним святом вітали виконуючий обов’язки міського голови Сергій Моргунов, заступник міського голови Андрій Рева та голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський. Шість шкіл за підсумками фізкультурно-спортивної роботи в минулому навчальному році було нагороджено грошовими преміями у розмірі від однієї до восьми тисяч гривень на покращення спортивної бази, грамотами та кубками. Спортсмени, серед яких переможці і призери Всеукраїнських та Міжнародних змагань, отримали почесні грамоти та грошові премії, тренери, ветерани спорту, представникам різних федерацій – грамоти та подарунки.

У міській раді привітали спортсменів напередодні їх професійного свята

На зустрічі вітали і дев’ятеро спортсменів та тренерів, які стали переможцями і призерами Олімпійських, Параолімпійських ігор, Всесвітніх ігор, змагань світового та європейського рівнів. Вони отримали сертифікати на стипендії Вінницької міської ради.

У міській раді привітали спортсменів напередодні їх професійного свята

«Спортсмени – надзвичайно наполегливі та віддані люди, які своєю працею досягають значних результатів, які ми сьогодні можемо бачити й у Вінниці зокрема, - сказав на зустрічі в.о. міського голови Сергій Моргунов. – За останні роки ми достатньо активно займаємося покращенням спортивної галузі у Вінниці. З кожним роком у місті облаштовується все більше спортивних майданчиків, на яких можуть займатися люди, що живуть поруч – в тому чи іншому мікрорайоні нашого міста. Наприклад, буквально два тижні тому на Вишеньці, біля 18 та 25 школи, ми відкрили сучасний спортивний комплекс з футбольним, гандбольним і волейбольним полями, тренажерним та дитячим майданчиками, куди приїздять займатися навіть люди з інших районів міста. Хоча там були певні політичні суперечки, ми реальною справою показали, що в місті можна реалізовувати такі проекти і, що найголовніше, без копійки бюджетних коштів».

У міській раді привітали спортсменів напередодні їх професійного свята

Також Сергій Моргунов зазначив, що з кожним роком у Вінниці збільшується бюджетне фінансування спортивної галузі. «Але враховуючи досить складану ситуацію у країні, звичайно, є певні труднощі з фінансуванням. Але, я думаю, що разом, об’єднавши зусилля, ми переможемо і зовнішнього ворога, і внутрішні проблеми, і покажемо, що Вінниця – це місто, у якому виховується спортивна еліта нашої держави. Тож я бажаю вам сили духу, більше кубків та медалей і, саме головне, – миру», – зазначив Сергій Моргунов.

У міській раді привітали спортсменів напередодні їх професійного свята

«Минув рік після нашої зустрічі з нагоди Дня фізичної культури та спорту. За цей час наші спортсмени показали чудові результати. Але цей рік розділив наше життя на до та після. Сьогодні, як ніколи раніше, країні потрібна здорова, сильна і загартована нація, тому значення фізичної культури та спорту зростає. Спортсмени ніколи не залишалися осторонь проблем, вони завжди готові захищати нашу Батьківщину», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.



Переглядів: 4474
Поширень: 0