Генеральне консульство Республіки Польща у Вінниці та Вінницька міська рада запрошують на відкриття фотовиставки „3xJazz – listen, see & feel” польського фотохудожника Януша Ружаньского, яке відбудеться 18 вересня 2014 р. о 18:00 в фойє Вінницької міської ради.

„3xJazz listen, see & feel” – виставка 11 масштабних джазових концертних фотографій друкованих на скляних панелях панно розміром 2х1 м. Виставка була представлена у багатьох галереях Польщі.

На 11 світлинах з фестивалю Lotos Jazz Festival «Бєльської Джазової Заметілі» представлені, зокрема, відомий американський джазовий контрабасист і віолончеліст Рон Картер та саксофоніст Джеймс Картер, американські джазові піаністи Ахмад Джамал та Маккой Тейнер, володар премії Едісона Крістіан Скотт, голландська саксофоніста Кенді Далфер, польський саксофоніст та композитор Януш Пташин Врублєвскі, ізраїльський контрабасист та композитор Авішай Коен, а також легендарна джазова виконавиця Ді Ді Бріджвуотер.

Автор виставки: Януш Ружаньскі – художник, графік, фотограф – випускник Краківської академії мистецтв, Факультету графіки в Катовіцах, засновник Сілезійського фотографічного товариства. Творець авторських художніх виставок в Польщі та за кордоном, учасник колективних виставок, зокрема, 38-а Бєльська Осінь, IV Бієнале живопису та гобелену  в Тримісті, Бієнале малих художніх форм в Торуні, Бієнале молодого мистецтва в Белхатові. Автор супровідних для музичних подій фотовиставок в Польщі та за кордоном. Багато років співпрацює з «Радіо Катовіце», проектуючи музичні видання, за що був неодноразово нагородженний. Проектує також для видавничих агенств, серед проектів опрацювання музичних альбомів джазових виконавців, зокрема, Soundcheck, Гжегожа Нагурського, Уршулі Дудзяк, а також альбомів класичної музики, зокрема, Сілезійського Квартету, Сілезійського філармонії, а також Антології Сілезійських органів. Вже 5 років створює фоторепортажі з фестивалю Lotos Jazz Festival «Бєльської Джазової Заметілі».

Виставка діятиме з 18 вересня по 9 жовтня 2014 р. в фойє Вінницької міської ради.


Переглядів: 3397
Поширень: 0