До квартири заступника міського голови Андрія Реви 15 вересня навідалися журналісти - на його особисте запрошення показати медійникам, як він живе. Їх із дружиною трикімнатна квартира площею 62 кв. м. на третьому поверсі панельного будинку на Ватутіна - охайна, затишна і досить скромна, без жодного пафосу й гламуру. Як каже Андрій Рева, так він звик жити і отримувати задоволення від власне самого життя, а не матеріальних цінностей. Переїжджати з Тяжилова у більш престижний район чи у будинок не хоче і ніколи і не планував, адже саме тут почуває себе максимально комфортно.

- Мені тут все подобається, усі мене знають, депутатом обирали. Моя квартира мене абсолютно влаштовує. Хтось колись дуже правильну фразу сказав: "На кришці домовини немає багажника". Мені ж тут не тісно, нормально, живу у своє задоволення, - каже Андрій Рева.

Щоранку Андрій Олексійович обливається холодною водою, бігає по шість кілометрів, вечорами прогулюється з дружиною місцевими полями біля посадки.

Заступник вінницького міського голови показав свою квартиру журналістам

Разом із подружжям мешкає мама Андрія Олексійовича. Донька після того, як вийшла заміж, мешкає окремо від батьків.

- До 1997 року ми з батьками, сестрою, дружиною і донькою проживали у двоповерховому будинку поруч, але його визнали непридатним до життя - там навіть вужі водилися, і нас відселили сюди, де ми досі живемо, - згадує Андрій Рева.

За фахом історик, він перечитав багато книг, частина яких досі зберігається вдома. Про улюблених авторів і їх твори може говорити годинами. А ще досі вправно грає на фортепіано, яке стоїть у коридорі.

- Фортепіано куплене у 1972 році, коли мене віддали у музичну секцію при Будинку офіцерів. Провчився там вісім років, але мене більше тягнуло до футболу, і м\'яч переважив, - посміхається Андрій Рева, сідає за фортепіано і грає "Червону руту".

Журналістам Андрій Олексійович демонструє кожен закуток у квартирі, не приховує нічого. Навіть шафу у своєму кабінеті відкриває. Показує обмундирування, яке про всяк випадок підготував до мобілізації: кевларову каску, окуляри, рукавиці, берці, ліхтарик.

Заступник вінницького міського голови показав свою квартиру журналістам

Мешканці будинку добре знають, ким працює їх відомий сусід, тож часто звертаються, намагаючись вирішити свої питання.

- Бачать його на вулиці і чомусь думають, що саме тут прийом громадян, і що Андрій Олексійович заступником міського голови працює 24 години на добу, - каже, усміхаючись, Лариса Федорівна, дружина Андрія Реви.

Йдуть не лише до свого депутата Ігоря Шутака, але й до Андрія Реви, якого теж досі сприймаюсь як свого депутата, адже свого часу він двічі обирався від Тяжилова до обласної та міської рад у мажоритарних округах.

А ще Андрій Рева зізнається, що у банках грошей не тримає - навчений на досвіді своєї бабусі, яка за мить втратила усі заощадження у 90-ті роки.

- Можливо, це неправильно, але я не кладу гроші у банк. Коли згадую свою бабусю, завжди пам\'ятаю, як вона плакала. Вона пропрацювала вчителькою у школі більше 40 років, мала на книжці сім тисяч радянських рублів - все що накопичила за ці роки, пропало, - розповідає Андрій Рева. - З того часу я у банк ніколи не даю ні копійки. І зарплату отримую готівкою, бо принципово відмовився від карток.



Переглядів: 6281
Поширень: 0