17 вересня в актовій залі ГУ ДСНС України у Вінницькій області відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня рятівника. Привітати рятувальників прийшли перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко, виконуючий обов’язки Вінницького міського голови Сергій Моргунов, військовий прокурор м. Вінниця Михайло Середенко, начальник Управління МВС України у Вінницькій області, полковник міліції Ігор Моренець, перший заступник начальника Управління Служби безпеки України у Вінницькій області полковник Петро Король, начальник Управління Державної пенітенціарної служби України у Вінницькій області генерал-майор Сергій Ткач.

17 вересня рятувальники Вінниці відзначили своє професійне свято

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук, який висловив щиру подяку усім колегам за сумлінну працю і професіоналізм, витримку та самовіддачу, надійність та взаємовиручку – якості, які притаманні усім працівникам народної служби порятунку. «Для усіх нас цьогоріч це свято є особливим, адже у період, коли на Сході України точиться боротьба за незалежність та самостійність України від окупантів, працівники ДСНС України докладають значних зусиль, допомагаючи мирним жителям відновити безпечні і комфортні умови існування. Фактично працівники нашого Управління на даний момент виконують роботи по розмінуванню об’єктів в м. Слов’янську безупинно з перервою на ротацію» - зазначив очільник рятувальників області. Присутні у залі також переглянули презентаційний відеофільм про Державну службу України з надзвичайних ситуацій.

17 вересня рятувальники Вінниці відзначили своє професійне свято

Вітаючи учасників заходу, Андрій Гижко подякував рятувальникам за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу.

17 вересня рятувальники Вінниці відзначили своє професійне свято

За високу професійну майстерність, самовідданість при виконанні службових завдань, свідоме ставлення до своїх обов\'язків ряд працівників служби порятунку «101» отримали чергові спеціальні звання та відомчі нагороди ДСНС та ГУДСНС, а також почесні відзнаки від обласної державної адміністрації та міської ради.



Переглядів: 5784
Поширень: 0