Сьогодні у залі засідань міської ради привітали батьків, у яких народилися діти в День міста. Всі вони отримали у подарунок від міської ради дитячі коляски. 6 вересня цього року вінницька громада поповнилася дев’ятьма дітками: трьома хлопчиками та шістьма дівчатками.

Батькам, діти яких народилися у День міста, подарували коляски

У Вінниці вже стало традицією вітати із поповненням у родинах тих вінничан, які стали батьками у День міста. Цього року 6 вересня у пологових будинках міста народилося 9 немовлят: шість дівчаток та три хлопчики. Четверо з них з’явилось на світ у Вінницькому міському клінічному пологовому будинку №2 і п’ятеро – у міській лікарні «Центр матері та дитини».

Батькам, діти яких народилися у День міста, подарували коляски

Першою поповнила велику вінницьку родину дівчинка о 0:40 у пологовому будинку №2. Останнім немовлям, яке народилося цього року у День міста, став хлопчик. Він побачив світ у 23:00 у «Центрі матері та дитини». Найважчою дитиною став хлопчик, який при народженні важив 4,450 кілограм. Найдовшою – дівчинка зростом 61 сантиметр.

Батькам, діти яких народилися у День міста, подарували коляски

Всі батьки, діти яких народилися на День міста, від міської ради отримали коляски. Молодих матерів та батьків привітав в.о. міського голови Сергій Моргунов. «У Вінниці вже стало гарною традицією вітати батьків, діти яких народилися у День міста. У цьому році, враховуючи події на Сході нашої держави, ми не святкували День міста. Але започатковані традиції ми ні в якому разі відміняти не будемо. Бажаю батькам і їхнім діткам здоров’я, благополуччя, щастя і, саме головне – мирного неба над головою. Щоб діти, живучи в Україні, ніколи не знали війни і не переживали за своїх рідних і близьких. А батькам, щоб були сили, здоров’я та можливості поставити на ноги своїх діточок», – каже Сергій Моргунов.



Переглядів: 7887
Поширень: 0