Сьогодні у палаці мистецтв «Зоря» кращих освітян міста привітали з професійним святом. В.о. міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов та заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк вручили їм грамоти Вінницької міської ради та грошові премії. Після чого відбувся концерт.

Вінницькі освітяни приймали вітання з професійним святом

«Сьогодні я маю честь вітати представників найшановнішої і найважливішої професії людства. І дійсно, ваша професія дуже важлива, тому, що ви впливаєте на світогляд дітей і виховуєте справжніх патріотів своєї держави, нашого рідного міста. Вінницька міська рада завжди підтримувала освітян і буде підтримувати. Я переконаний, що у вчителів має бути гідна заробітна плата, щоб ви могли самореалізовуватись, і просто достойно жити. І після останніх подій в нашій країні, коли була Революція Гідності, а зараз війна, є велика надія, що нарешті буде історія України розвиватись у кращому напрямку з усіма відповідними стандартами, - сказав на урочистостях Сергій Моргунов. – Я хочу побажати, щоб вас любили діти, щоб ви назавжди залишались у серцях свої вихованців. В кожного з нас були вчителі, яких ми пам’ятаємо все життя, а яких ми не можемо згадати. Я хочу побажати, щоб ваші учні завжди вас пам’ятали. Дякую вам за роботу, радості, благополуччя, гарного настрою і саме головне – миру».

Вінницькі освітяни приймали вітання з професійним святом

«Шановні колеги прийміть щирі вітання з нагоди нашого свята. В непрості часи ми його святкуємо, в часи випробування для нашого народу, для нашої країни, - сказав Ігор Івасюк. – Кожна людина робить свій внесок у перемогу. Я думаю, що ваш внесок неоціненний, тому що за часи незалежності ви виростили, виховали і навчили ціле покоління патріотів-українців, які сьогодні боронять нашу землю. За це вам щира шана і подяка».

Вінницькі освітяни приймали вітання з професійним святом

Довідка

У Вінниці працює більше 4 тисяч педагогічних працівників. У 41 школі міста, де навчається більше 35 тисяч учнів, працюють 2436 освітян. Садочків у Вінниці - 50 (527 груп), тут виховується понад 16 тисяч дітей.

У 2013-2014 навчальному році учні навчальних закладів міста вибороли 2377 призових місць у Всеукраїнських та альтернативних олімпіадах різних рівнів: 1819 в міських олімпіадах, 529 в обласних, 29 у Всеукраїнських. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів міста, які взяли участь у ЗНО, показали високий та достатній рівень знань.10 випускників загальноосвітніх навчальних закладів міста отримали двохсотбальний сертифікат (гуманітарної гімназії №1, школи-ліцею №7, загальноосвітньої школи №11, ФМГ №17, школи-гімназії №23, Вінницького технічного ліцею).



Переглядів: 4663
Поширень: 0