Ситуація, яку переживає сьогодні наша країна, є дуже складною не лише в політичному та в економічному просторах. Не менше потерпає і людська моральність. Тут і там читаємо інформацію щодо різного роду зловживань та спекуляцій, пов’язаних із проведенням військових дій в зоні АТО. Тож сьогодення розставляє всі крапки над літерою „і", де кожен власними вчинками може довести, що із порядністю в нього все в порядку. Хтось безпосередню бере участь в збереженні цілісності нашої держави, а дехто піклується про її захисників.

40 комплектів термобілизни передали бійцям АТО вінницькі податківці

Співробітники Головного управління Міндоходів у Вінницькій області неодноразово долучалися до різнопланових заходів, спрямованих на підтримку стабілізації ситуації на сході країни. Наразі очільник вінницьких податківців Мирослав Продан передав Президенту Міжнародного благодійного фонду «Без кордонів» Олені Павловій 40 комплектів такої необхідної зараз для бійців термобілизни.

40 комплектів термобілизни передали бійцям АТО вінницькі податківці

Це не перший і не останній наш посильний внесок для того, щоб якомога швидше в Україні запанував мир та спокій, - зазначив Мирослав Продан. Він висловив сподівання, що ці комплекти не лише захистять наших вояків від холоду, а стануть своєрідним оберегом і вбережуть від лиха. Перші 20 комплектів, як запевнила Президент Міжнародного благодійного фонду, відразу передадуть військовим з військової частини та добровольчого батальйону «Вінниця», які збираються вирушати в зону АТО. Інші незабаром також будуть доставлені волонтерами в зону військових дій.



Переглядів: 5167
Поширень: 0