Колись один мудрець сказав: «Не місце красить людину, а людина місце», перефразовуючи цю фразу, дуже приємно вкотре переконуватись в тому, що нашу рідну Вінницю прославляють вінничани.

Вінничани вдало виступили на дитячо-молодіжному фестивалі мистецтв "Планета зірок" у Хмельницькому

Так сталося і цього разу. 5 жовтня 2014 року у місці Хмельницький відбувся Всеукраїнський дитячо-молодіжний фестиваль-конкурс мистецтв «Планета зірок», в якому взяли участь понад ста колективів з різних куточків України, серед них були й вихованці гуртка «Дизайн-мода» та «Текстильний сувенір» Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної.

Вінничани вдало виступили на дитячо-молодіжному фестивалі мистецтв "Планета зірок" у Хмельницькому

Дитячі колективи змагались у різноманітних номінаціях, таких як: вокал, хореографія, акторська майстерність, інструментальний жанр, художники , юний дизайнер, театри мод.  Кожен із колективів проявив неабиякий хист у своїй справі, демонструючи свою неординарність, креативність та професіоналізм. Та найвищий щабель у номінації «Юний дизайн» здобули вихованки Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені лялі Ратушної.

Вінничани вдало виступили на дитячо-молодіжному фестивалі мистецтв "Планета зірок" у Хмельницькому

Завдяки майстерності юних дизайнерів та професійності керівника Шевчук Лариси Мирославівни вихованці Палацу здобули багато різних відзнак. У старшій віковій категорії вихованка гуртка «Дизайн – мода» Крина Анна виборола 2 місце з авторською колекцією «Стильні морячки», 1 місце у цій ж номінації посіла авторська колекція Вікторії Божок «Космічні фантазії».Та найбільше порадувала молодша група гуртка «Текстильний сувенір» з колекцією «Маленькі господині», які здобули «Гран-прі» цього Всеукраїнського конкурсу. Ми від щирого серця вітаємо наших вінничан з такою визначною перемогою, бажаємо дівчатам творчих злетів, здійснення мрій та своїми здобутками прославляти рідний Палац та улюблену Вінницю!


Переглядів: 4187
Поширень: 0