Віктор Качур 12 жовтня вранці розтрощив своїм джипом "Тойота" старенький "Москвич" із жінкою-пасажиром, яка після аварії була госпіталізована до лікарні.

Як повідомляють правоохоронці дорожньо-транспортна пригода за участі Качура сталася біля селища Вороновиця у Вінницькому районі.

Керівник обласного штабу Ляшка на Вінниччині Віктор Качур розтрощив джипом "москвич"

Зараз співробітники Державтоінспекції розбираються у всіх деталях ранішнього ДТП, проте, можливо, що Качур буде "укатувати" правоохоронців, щоб уникнути відповідальності за скоєну аварію, адже якщо суд доведе його вину в аварії за Кримінальним кодексом екс-меру Немирова "світить" 3 роки ув’язнення.

Це вже не перша аварія, де фігурує Качур. Так у середині січня 2012 року в аварію під Козятином потрапив близький його соратник Віталій Донець із головою вінницької облорганізації партії "Батьківщина" Людмилою Щербаківською. Тоді машина, в якій їхала Щербаківська із Донцем перевернулася й потрапила в ставок біля дороги, а врятував їх Качур, який опинився на місці пригоди через неповні 10 хвилин.

Керівник обласного штабу Ляшка на Вінниччині Віктор Качур розтрощив джипом "москвич"

Пізніше син Качура - нинішній мер Немирова Олександр на джипові збив на пішохідному переході у Вінниці одного з керівників Управління Служби безпеки у Вінницькій області і зник з місця пригоди. Тоді, правда Олександр Качур лише отримав штраф за адмінпорушення.

Нагадаємо, що у червні 2010 року співробітники УМВС у Вінницькій області затримали тодішнього мера Немирова Віктора Качура під час отримання ним хабара у розмірі 1,7 млн гривень.

Керівник обласного штабу Ляшка на Вінниччині Віктор Качур розтрощив джипом "москвич"

Пізніше, під впливом своїх високопоставлених друзів Качуру вдалося уникнути відповідальності за цей злочин й "розвалити" кримінальну справу, але у квітні 2011 року Староміський районний суд Вінниці засудив Віктора Качура до 2 років 10 місяців позбавлення волі за службову недбалість при проведенні ремонтних робіт у дитячих садах, що перебувають в комунальній власності Немирова.

Правда вже у липні 2011 року Апеляційний суд Вінницької області пом’якшив вирок, змінивши йому ув’язнення на умовний строк із забороною на виїзд та займати адміністративно-господарські посади. А восени Качура навіть амністували, хоча тоді, Качур позиціонувався, як опозиціонер та прихильник "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Керівник обласного штабу Ляшка на Вінниччині Віктор Качур розтрощив джипом "москвич"

Правда після програшу виборів до Вінницької обласної ради, змінив політичні погляди, спочатку приєднавшись до партії "Україна вперед" Наталії Королевської, потім до УДАРу й навіть "запхавши" туди свого близького друга Віталія Донця, а в останній час - до Радикальної партії Олега Ляшка.

Зараз Віктор Качур є керівником виборчого штабу "радикалів" у Вінницькій області.



Переглядів: 9006
Поширень: 0