Делегація від Вінницької області протягом 13-16 жовтня бере участь у 7-му Європейському економічному форумі в м. Лодзь (Республіка Польща). Про це повідомив перший заступник голови ОДА Андрій Гижко під час щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та служб регіону.

Як зауважив Андрій Гижко, до складу делегації під керівництвом голови облдержадміністрації Анатолія Олійника увійшли підприємці та державні службовці області, що стало результатом щоденної копіткої роботи обласної влади з підготовки до участі у даному заході.

Вінниччина бере участь у 7-му Європейському Економічному Форумі, що проходить у Польщі

«Досить символічним є те, що Форум, присвячений десятиріччю вступу Польщі до Європейського Союзу, відбувається в рамках Європейського тижня місцевої демократії, який на виконання доручення голови облдержадміністрації Анатолія Олійника відзначатиметься і на Вінниччині», – наголосив він.

Нагадаємо, що Європейський тиждень місцевої демократії є щорічною європейською подією, що включає одночасно національні і місцеві заходи, які проводяться місцевими органами влади всіх держав-членів Ради Європи для поширення інформації про місцеву демократію і сприяння ідеї демократичної участі на місцевому рівні.

Вінниччина бере участь у 7-му Європейському Економічному Форумі, що проходить у Польщі

Андрій Гижко висловив сподівання, що в рамках Форуму буде підписано цілу низку двосторонніх домовленостей про співпрацю.

Участь Вінниччини у заході такого формату – чергове свідчення невідворотності напрямку європейської інтеграції для нашої держави, – наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.



Переглядів: 2929
Поширень: 0