Шість вінницьких шкіл отримали золоті медалі на VІ Міжнародному форумі-презентації «Інноватика в сучасній освіті – 2014», який відбувся цього тижня. Ще три школи вибороли срібло. У заході, що пройшов в Києві, взяли участь 560 навчальних закладів, установ, видавництв з України, Польщі, США, Франції та Словаччини.

На Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» шість вінницьких шкіл отримали золоті медаліДнями у київському Палаці дітей та юнацтва проходила виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті». Її організаторами є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий Світ». Тут були представлені 560 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, видавництв тощо.

Разом із учасниками з Польщі, США, Франції, Словаччини та різних регіонів України, тут були представлені й вінницькі заклади освіти. Серед яких шість вінницьких шкіл здобули золоті медалі та дипломи I ступеня. Це гуманітарна гімназія №1 імені М.І. Пирогова, загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – ліцей №7, а також школи №№ 3, 10, 12, 20. Срібну медаль та дипломи ІІ ступеня отримали вінницькі школи №№ 4, 22, 36.

За участь у експозиції виставки дипломи учасників отримали і Міський методичний кабінет та школи №№ 16, 31.

Нагадуємо, що на Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті» вінницькі садочки також отримали шість золотих та одну срібну медаль.


Переглядів: 3308
Поширень: 0