Четвертий сезон роботи найбільшого у Європі світломузичного Фонтану Roshen завершено. Святкові проводи фонтану на зимову сплячку пройшли під гаслом «Ні війні!», виступ «Тартаку» та слова вдячності вінничанам від сина Президента Олексія Порошенка.

24 жовтня, незважаючи на складні погодні умови, сніг з дощем та мороз тисячі вінничан та гостей міста взяли участь у закритті четвертого сезону Фонтану Roshen. Протягом усього заходу на екранах з’являлісь гасла: «За мир! За Перемогу!».

Незважаючи на погодні умови тисячі вінничан взяли участь у закритті четвертого сезону Фонтану Roshen

В рамках заходу із закриття роботи фонтану сьогодні відбувся міський конкурс стріт-арту – “Ні війні!”. Участь у конкурсі взяли 10 команд, кожна з яких виконала роботу у стилі вуличного графіті на полотні 2 на 3 метри.

міський конкурс стріт-арту – “Ні війні!”

Вже у вечері переможців цього стріт-арту конкурсна комісія нагородила подарунками.

переможців цього стріт-арту конкурсна комісія нагородила подарунками

Ці роботи разом із волонтерською допомогою за сприяння Вінницької міської Ради та Фонду Порошенка будуть відправлені на Схід, у звільнені міста для українських героїв.

Виступив на закритті сезону роботи фонтану Roshen й український гурт ТАРТАК, який виконав свої патріотичні пісні.

фонтан Рошен

Після цього світломузичний фонтан востаннє у цьому сезоні продемонстрував свою українську програму “Хвилі рідної душі”.

Олексій Порошенко

«Сьогодні ми продемонстрували, що цінуємо традиції й не зважаючи на досить зимну й холодну погоду зібрались для того, щоб закрити четвертий сезон роботи фонтану. Дякую, що цю традицію ви підтримали й сподіваюсь, що наступного разу зустрінемось теплої весни й у новій країні», - сказав депутат Вінницької обласної ради Олексій Порошенко.



Переглядів: 7162
Поширень: 0