Сьогодні у міському Палаці мистецтв «Зоря» працівники соціальної сфери Вінниці приймали вітання з нагоди професійного свята. В.о. міського голови Сергій Моргунов вручив кращим представникам галузі грамоти міської ради та премії.

Щороку у першу неділю листопада працівники соціальної сфери відзначають свій професійний день. Напередодні, 31 жовтня, кращих представників галузі привітали представники міської та обласної влади.

Представників соціальної сфери Вінниці привітали з професійним днем

«Департамент соціальної політики є найбільшим у структурі виконавчих органів міської ради. Але ви ще й у багатьох питаннях є лідерами. Близько семи років тому у Вінниці було управління соціального захисту пострадянського ґатунку, і за такий недовгий період часу ви перетворилися на сучасний департамент європейського зразка. Коли стало питання щодо покращення оформлення субсидій, ви досить швидко адаптувалися до нових умов, і на сьогоднішній день надаєте якісні послуги. Коли у 2012 році працівники департаменту перейшли у сучасні Прозорі офіси, ви кардинально змінили підхід до надання соціальних послуг в нашому місті, і сьогодні ми пишаємося цим, – сказав Сергій Моргунов. – Також ми пишаємося тим, що працівники департаменту мають досить високий професійний рівень і є добрими та душевними людьми. Коли у нашій державі розпочався майдан, а потім війна, ви одні з перших, хто за власною ініціативою збирали кошти для поранених. Нині така ситуація, що крім надання допомоги малозабезпеченим людям, пенсіонерам, інвалідам, ви маєте нові виклики, в тому числі – допомагати переселенцям, з чим ви достойно справляєтеся. Тож дякую за вашу роботу і бажаю вам здоров’я, добробуту та миру».

Представників соціальної сфери Вінниці привітали з професійним днем

Заступник голови ОДА Ігор Івасюк, звернувшись до соціальних працівників, зазначив, що їхня турбота охоплює всіх людей незалежно від соціального статусу та віку і супроводжує протягом життя – від народження і до останнього подиху. «Нині ми намагаємося побудувати сучасну, соціально справедливу Україну і на цьому шляху ваша праця є неоціненною», – зазначив він.

Представників соціальної сфери Вінниці привітали з професійним днем

Сьогодні у департаменті соціальної політики міської ради працює 142 людини. Вони щоденно займаються наданням допомоги різним верствам населення, які потребують державної підтримки. У 2014 році через працівників департаменту 25 тисяч сімей оформили державні допомоги, а 13,1 тисячі родин – житлові субсидії. Загалом за даними Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, у Вінниці на обліку перебуває більше 93 тисяч людей.



Переглядів: 4850
Поширень: 0