На Вінниччині з 20 жовтня по 2 листопада, під керівництвом військових комісарів районних та міських військових комісаріатів, тривав другий етап підготовки особового складу рот охорони та загонів оборони за місцем дислокації.

Для проведення заходу було розроблено відповідні програми, створено наближенні до бойових умови з метою якісного та фахового проведення занять, професійної підготовки особового складу до сучасного бою, формування емоційної та вольової стійкості воїнів. До навчань максимально залучалися інструкторами військовозобов’язані запасу або у відставці з досвідом бойових дій, спеціальних операцій.

На Вінниччині пройшов другий етап підготовки  особового складу рот охорони та загонів оборони

- Головним завданням підготовки військовиків було навчання особового складу згідно з посадою, набуття навиків у діях в складі взводу та впевнені дії під час виконання завдань за призначенням, — наголосив обласний військовий комісар полковник Геннадій Долгашов.

- Підготовка охоплювала весь комплекс теоретичних знань та практичних навиків, які необхідні воїну для виконання завдань за призначенням. Зокрема, тактико-спеціальна, вогнева, інженерна, військово-медична підготовки, військова топографія тощо,— розповів офіцер.

Успіх другого етапу досягався практичною спрямованістю підготовки, проведенням занять на навчальних матеріально-технічних базах військових частин збройних сил, інших військових формувань та правоохоронних органів.



Переглядів: 3262
Поширень: 0