Організатори акції – профспілкова організація МВС України та турецька транспортна компанія, яка займається пасажирськими перевезеннями. Керівник іноземної фірми Селямі Тюнер подарував присутнім на зібранні членам сімей загиблих міліціонерів проїзні квитки терміном на 1 рік, які дають можливість чотири рази безкоштовно скористатися транспортними послугами компанії в межах України. До послуг пасажирів – сучасні комфортабельні автобуси «МАN», які швидко доставлять в будь-яку точку України згідно 20 представлених маршрутів.

За словами голови профспілкової організації атестованих працівників міліції МВС України Анатолія Онищука, благодійна акція ненесе жодного політичного забарвлення та переслідує єдину мету – допомогти найбільш вразливій категорії людей, які втратили на службі в міліції рідних. Анатолій Онищук зауважив, що такі акції пройдуть у всіх областях України, де планується вручити 550 проїзних квитків.

По завершенню зустрічі присутні вшанували пам\'ять загиблих міліціонерів, поклавши квіти до пам’ятника, зведеного на їх честь.


Переглядів: 2927
Поширень: 0