На території військо­медичного центру Центрального регіону кипить робота. За ініціативи начальника закладу, полковника медичної служби Сергія Петрука військовослужбовці спільно з місцевими меценатами взялися облаштовувати алею слави героїв АТО. Дизайнерська фірма безкоштовно розробила проект, Стрижавський кар’єр надав щебінь, приватна фірма «Січ» – бруківку, міське монтажне підприємство «МУР» забезпечило транспортом, а підприємець із Тульчина пообіцяв виготовити стелу, яку планують встановити на початку алеї.

На території військо медичного центру Центрального регіону з’явиться алея слави героїв АТО

«Ось так усією громадою і створимо затишну алею слави героїв АТО на території госпіталю. Вже висадили дерева, засипали щебінь і завезли плити. На черзі – будівельні матеріали, лави, ліхтарі і, звичайно ж, квіти, які плануємо висадити уздовж доріжок, – розповідає начальник діагностичного відділення військово­медичного центру, полковник медичної служби, а за сумісництвом «виконроб» Сергій Стецюра. – Загальна вартість проекту 154 тисячі гривень, але жодної гривні ані держава, ані наш заклад на це не виділили. Всі витрати взяли на себе меценати. Звичайно, було б краще, якби хоча б один з новообраних народних депутатів профінансував увесь проект, і в такий спосіб засвідчив свою повагу до бійців АТО. Але поки що народні обранці не поспішають долучитися до цієї благородної справи».

На території військо медичного центру Центрального регіону з’явиться алея слави героїв АТО

Завершити першочергові роботи хочуть до зими. Навесні приступлять до встановлення пам’ятної стели та монтажу лав з ліхтарями. Насамкінець планують висадити понад 100 кущів червоних троянд на згадку про сотні загиблих героїв.



Переглядів: 4350
Поширень: 0