Вчора 13 листопада, у Командуванні Повітряних Сил Збройних Сил України, що дислокується на Вінниччині відбулася робоча зустріч представників Командування виду на чолі з тимчасово виконуючим обов’язки командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенантом Віктором Сідашем із представниками Київської асоціації військових аташе, яких очолив аташе з питань оборони Федеративної Республіки Німеччина – президент асоціації полковник Крістіан Фарконде.

Головною метою зустрічі було ознайомлення зі станом та перспективами розвитку Повітряних Сил Збройних Сил України.

На початку брифінгу генерал-лейтенант Віктор Сідаш привітав учасників з прибуттям на вінницьку землю, подякував за зустріч та представив склад групи Командування Повітряних Сил.

Під час зустрічі сторони обговорили питання, що становлять взаємну зацікавленість, а також українською стороною було представлено презентацію на тему: “Стан та перспективами розвитку Повітряних Сил Збройних Сил України”.

Також під час зустрічі виступив представник Вінницької міської ради з питання реалізації проектів регіонального співробітництва з країнами - сусідами та міжнародними організаціями щодо вивчення їх досвіду з впровадження євроінтеграційних процесів Станіслав Музиченко.

По завершенню брифінгу сторони обмінялися цінними подарунками відвідали філію Національного військово-історичного музею України - музею Повітряних Сил та відбули до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону де також ознайомилися зі станом справ та перебігом лікування учасників АТО.



Переглядів: 3087
Поширень: 0