Відповідно до офіційної статистики на автодорогах України протягом року гине близько 5 тисяч людей та близько 35 тисяч зазнають травм різного ступеня тяжкості.

122 одиниці взуття, які символізують кількість загиблих людей в ДТП на Вінниччині, працівники Державтоінспекції спільно з громадськими організаціями розташували на розділювальній смузі по вулиці Пирогова.

122 одиниці взуття на розділювальній смузі по вулиці Пирогова

Інспектори ДАІ розповіли, що така ідея прийшла не випадково, адже в більшості дорожньо-транспортних пригодах з летальним випадом, на місці пригоди залишається взуття. Тому сьогодні, щоб привернути увагу громадян до проблеми загибелі людей в автомобільних аваріях, на відстані близько 200 м. було розташовано 122 одиниці взуття, в деяких з них було вставлено 9 пляшок від спиртних напоїв, що засвідчує про загибель 122 людей серед, яких загинуло 9 осіб у ДТП, за участю водіїв у нетверезому стані. Волонтери з «Подільської громади» розповсюджували листівки зі сумною статистикою ДТП.

урок з надання невідкладної медичної допомоги

Для учасників акції та перехожих представники з обласної організації Товариства Червоно Хреста провели урок з надання невідкладної медичної допомоги.

Державтоінспекція вдячна за підтримку у проведенні акції міську раду, КП «СМЕД з ОДР», громадські організації: Товариство Червоного Хреста, Подільська громада, Дорожній-контроль, Самооборону та авто-майдан.



Переглядів: 5724
Поширень: 0