Виставка-ярмарок під такою назвою всьоме проходила у Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. Громадська організація «Гармонія» за підтримки обласної державної адміністрації, Вінницької міської ради, благодійних фондів «Подільська громада» та «Без кордонів», презентувала сьогодні виставку авторських робіт майстрів з обмеженими фізичними можливостями, яка працювала до 7 грудня.

Руками створена краса

Голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк, яка вже сім років поспіль виступає ініціатором та натхненником заходу, щиро подякувала усім учасникам та небайдужим людям, організаціям, благодійникам, що долучились до організації виставки «Руками створена краса» та наголосила: «За підтримки таких людей набагато приємніше творити щось красиве і потрібне».

Руками створена краса

П’ятого грудня, у Міжнародний день волонтера, виставка-ярмарок проходила під гаслом «Я волонтер! І я цим пишаюсь». Шостого та сьомого грудня гості виставки поринули у атмосферу Новорічного дива, тож девіз заключних днів виставки був «З Новим роком, Вінниця!».

Руками створена краса

На ярмарку було представлено речі, створені майстрами з обмеженими фізичними можливостями, вихованцями інтернатів, людьми, що пересуваються в інвалідних візках. Умільці пропонували в’язані та вишиті вироби, різноманітні аксесуари, листівки, предмети декору, ялинкові прикраси,сувеніри та подарунки, створені руками та зігріті серцем.

Руками створена краса

В рамках виставки дорослі і діти мали змогу відвідати чисельні майстер-класи і виготовити власний сувенір.

Руками створена краса

Руками створена краса

За час свого існування такий яскравий передноворічний захід вже став гарною традицією в нашому місті, він дозволяє людям з інвалідністю відчути себе умілими і потрібними, а усім відвідувачам – зануритись в атмосферу краси, добра й гармонії.

 



Переглядів: 5412
Поширень: 0